Årets julekalendere i TV 2020

DR: Julefeber

Julefeber

Danmarks Radio har produceret en ny julekalender med titlen ‘Julefeber’.

I julekalenderen møder vi drengen Bjørn, der sammen med sin far og lillesøster bliver smidt ud af deres lejlighed, fordi faren skylder penge. Familien flytter ind på loftet på farens arbejdsplads, hvor de forsøger at holde sig skjult.

Samtidig begynder der at ske nogle mystiske ting med Bjørn. Under den årlige julefest på skolen kan han pludselig ikke styre sig selv. Han begynder blandt andet at danse ukontrolleret og flyve op i toppen af et juletræ. Hvad er der galt med ham?

TV2: Juleønsket (G)

Juleønsket

TV2 julekalenderen i år er en genudsendelse af Juleønsket.

Julie har kun ét brændende ønske: At være sammen med hele sin familie juleaften. Men planen ser ud til at smuldre, da begge forældre skal arbejde 24. december, og Julies halvsøster, Mie, skal holde jul hos sin egen mor. Så Julie ønsker – sådan rigtigt ønsker – og ønsket er så stærkt, at det når op til englenes verden, hvor det bliver hørt.

Her har ærkeenglene udfordringer med problemenglen Rafi, som skal lære disciplin og medfølelse, før han kan få sin englestyrke og vinger. Så englerådet beslutter at sende Rafi på en opgave nede på jorden.

Ramasjang: Nissebanden (G)

Nissebanden

Nissebanden løber over skærmen endnu en gang. Det er et gensyn med Lunte, Hr. Mortensen, Gemyse, Skipper og Pil i den første julekalender om ‘Nissebanden’ fra 1984.

Det er femte gang, at julekalenderen om Nissebandens jagt efter julemandens gode humør bliver vist på tv.