Black Friday 2022

Der er helt utroligt mange penge at spare på julegaver når du køber dem i november, mens der er Black Friday, Black Week og CyberMonday. Der er en del dage at vælge imellem, men det er Black Fridat der er den store julegave købe dag.

Er du på jagt efter en god julegave? Så kan Black Friday være den perfekte dag at købe at købe dine julegaver. Her har du nemlig mulighed for at gøre nogle store besparelser.

Det betyder, at du enten kan købe flere gaver billigere, eller også kan du finde noget dyrere, end du havde råd til uden Black Friday tilbuddet. Det er ikke unormalt, at du kan finde besparelser op til 75% på kendte mærkevarer.

Hvornår er det Back Friday?

Black Friday er ligger dagen efter den fjerde torsdag i november.

  • Black Friday 2022 er fredag den 25. november

Det er oplagt at benytte sig af Black Friday til at købe julegaver. Faktisk betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen. Det er ikke uden grund.

Oplagte julegaveideér

Noge af de bedste gaver er oplevelsegaver.

TrueStory.dk

Hos duglemmerdetaldrig.dk giver de 25% rabat på alle oplevelser. Det vil altså sige, at du for eksempel sparer 25% på årets bedste julegave til dig selv eller en du godt kan lide. Men husk: rabatten hos duglemmerdetaldrig.dk gælder kun i 24 timer. For at få rabatten skal du bruge en rabatkode som de publicerer ved midnat, natten til Black Friday.

Oplevelser med Black Friday rabat

Online butikker med Black Friday tilbud

Slip for julestresset – køb julegaverne til Black Friday

Julen er hygge og varme, men alt for mange drøner rundt i kulden efter julegaver. Især i de sidste de sidste dage før jul. Overvej derfor at købe alle julegaverne i ekstra god tid til lave priser, så du kan nyde julen i ro og mag med din familie og dine venner. Black friday konceptet er relativt nyt i Danmark. Datoen passer perfekt, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaveindkøb.

Jeg har samlet nogle af de bedste steder med klæggelige rabatter, så du kan spare på netop de julegaver du har brug for.

Hvis du vil være helt sikker på at få de store online-rabatter

Butikkerne jeg deler her på siden, vil have de bedste black friday tilbud. Derfor vil tilbuddene løbendende blive opdateret. Men hus at du bliver nødt til at være hurtigt ude, hvis du gerne vil have de bedste rabatter.

Nem tilbudsoversigt i butikkerne

De fleste online butikker har på siden har en dedikeret Balck Friday side, hvor du kan se det store besparelser du kan opnå i den enkelts butik.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Den mest sandsynlige forklaring, som de fleste hælder til er at termen oprindeligt blev brugt af det lokale politi til at beskrive det enorme trafikkaos, der opstod dagen efter Thanksgiving, hvor vejene er sorte af trafik. Det er nemlig på denne dag at julehandlen traditionelt går i gang i USA.

Der er ingen officiel forklaring på, hvordan dagen har fået sit navn. Du behøver dog ikke kende baggrunden for dagen for at vide, at du finder de bedste tilbud og største rabatter i på Black Friday.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday som fænomen faktisk har mere end 30 år på bagen, er det først inden for de sidste par år, at danskerne har taget begrebet til sig. Tilbudskonceptet slår år efter år omsætningsrekorder herhjemme.

I 2015 var dankortomsætningen på næsten 2 milliarder kroner. Det var 29 procent højere end i 2014, og det gjorde dagen til den største handelsdag nogensinde i Danmark. Det er dog intet, der tyder på, at Black Friday i Danmark har toppet endnu. Især ikke med de gode tilbud butikkerne har planlagt i år.

Mandagen efter Black Friday er også blevet en stor shoppedag. Den kaldes for Cyber Monday, og som navnet antyder, er tilbuddene denne dag næsten udelukkende online.

Black Friday vs. Cyber Monday

Cyber Monday er mest en online shoppingdag med tilbud, der spænder bredere end Black Friday, hvor der er meget fokus på elektronik. Cyber Monday falder altid mandagen efter Black Friday, og varer kun 24 timer.

Singles Day er også en kæmpe online shoppingdag

Verdens største shoppingdag er Singles Day, der ikke stammer fra USA, men stammer fra Kina. ingles Day er altid d. 11/11, og kommer altså lidt før Black Friday.