Brødrene Mortensens Jul – Tv2 Julekalender 1998 – DVD – Tv-serie

DKK 49,95

Som TV-julekalender var Brødrene Mortensens Jul en bragende succes. En af de største nogensinde. Med god grund! Spækket med iørefaldende sange er det den sprudlende historie om unge Wilhelm…

Kategori:

Beskrivelse

Som TV-julekalender var Brødrene Mortensens Jul en bragende succes. En af de største nogensinde. Med god grund!

Spækket med iørefaldende sange er det den sprudlende historie om unge Wilhelm Mortensen der absolut ikke er i julestemning. Han vil meget hellere være voksen, så søde, dejlige, fortryllende Kaffe Hanne måske kigger i hans retning. Oplev bl.a. den charmerende Sofie Lassen-Kahlke i denne varme jule klassikere.

Sofie Katrine Lassen-Kahlke er bedst kendt for sin rolle som Anja i de 5 film om Anja og Viktor Kærlighed ved første hik, Anja og Viktor – Kærlighed ved første hik 2,Sofie Lassen-Kahlke har været med i sofies univers Anja efter Viktor, Anja og Viktor – Brændende kærlighed og Anja og Viktor – I medgang og modgang.

En helt igennem fantastisk julekalender. Har set den et hav af gange siden den kom frem. Rigtig gode skuespillere, og dejlig musik. Den gamle DVD var slidt op – så derfor købte jeg omgående en ny.