Den Hemmelige Tunnel – Dr Julekalender 1997 (dvd+cd) – DVD – Tv-serie

DKK 49,95

Iben Hjejle, Holger Juhl Hansen, Axel Strøbye og Nicolaj Kopernikus er bare nogle af de kendte danske skuespillere, der medvirker i DR julekalenderen, Den Hemmelige Tunnel, som nu for første gang…

Kategori:

Beskrivelse

Iben Hjejle, Holger Juhl Hansen, Axel Strøbye og Nicolaj Kopernikus er bare nogle af de kendte danske skuespillere, der medvirker i DR julekalenderen, Den Hemmelige Tunnel, som nu for første gang udgives på dvd.

Den Hemmelige Tunnel er produceret af SAKS FILM, som også står bag Danmarks bedste kult-julekalender, The Julekalender med De Nattergale.

Den Hemmelige Tunnel udgives på dobbelt dvd i en flot boks, inklusive en bonus cd, med alle 19 sange fra julekalenderen.

Handling:
På Sprogøe bor Tunnelchef Mortensen og hans søde børn Katrine og Mikkel. Mortensen skal sørge for at juletrafikken kører problemfrit under Storebælt og arbejder samtidig på en top-hemmelig opgave, som kun Statsministeren kender til: Dette meget hemmelige projekt forstyrres dog af både mennesker og nisser.

På den anden side af øen ligger Professor Stjamp og hans datter Ida i telt. Professoren undersøger boresmulderet for at finde et nyt grundstof, der skal bære hans navn, datteren Ida fungerer som hans assistent, mens hun prøver at komme sig over en kærestesorg.

I det mørke Jylland sidder skrothandlerne Frantz og Zigurd og drømmer om den helt store handel med de gamle boremaskiner på Sprogøe, undervejs får de færten af en fantastisk skat under vandet.

Nede i soklen under Sprogøe bor nogle nisserne, som har haft søvnproblemer under bygningen af Storebælts forbindelsen. De bliver forstyrret af larmen fra det nye hemmelige projekt og erklærer projektet krig med alle tænkelige midler, bl.a. den internationale nisse-agent 00Z.