Jul På Slottet – Dr Julekalender 1986 – DVD – Tv-serie

DKK 99,95

Der var – måske – engang en konge, der boede på et lille slot sammen med sin datter, prinsesse Miamaja. Hans land var i krig med nabolandet Montania, og krigen kostede mange, mange penge. Kongen…

Kategori:

Der var – måske – engang en konge, der boede på et lille slot sammen med sin datter, prinsesse Miamaja. Hans land var i krig med nabolandet Montania, og krigen kostede mange, mange penge. Kongen kunne se at der ikke blev råd til julegaver, så han blev nødt til at slutte fred, men Montania krævede den tykke konges vægt i guld!

På bunden af slottets skattekiste var der kun en håndfuld guldmønter tilbage, og kongen kunne derfor kun betale sin gæld ved at gifte sin datter, prinsesse Miamaja bort til prinsen af Montania. Det ville Miamaja dog ikke finde sig i, og låste sig inde med Sibbe. Sammen med den flotte jæger Valentin og alle sine venner, nisserne, gik hun alle slottets regnskaber igennem ved hjælp af en kugleramme. Kan det mon lykkes hende, Valentin og nisserne at finde frem til alt det guld, der skal redde hende fra at blive gift med prinsen af Montania, og bliver der overhovedet råd til julegaver?

Følg med i alle afsnit af den mest elskede julekalender af dem alle, hvor Morten Grunwald og Hanne Steensgaard tager os igennem jule-eventyret om Montania med Prinsesse Miamaja, Valentin og alle nisserne. En klassiker indefor danske julekalendere og en dejlig og morsom historie for børn i alle aldre.

“Jul på slottet” fra 1986 er et rigtigt juleeventyr, med de gode, de onde og de rigtigt slemme. Heldigvis ender alt godt, som det skal i gode eventyr. Jeg tror, at alle børn og barnlige sjæle vil finde den spændende og underholdende. Dygtige skuespillere, og dejlig musik, som man oven i købet kan finde/købe tekster og noder til. Nu er der ikke lang tid til jul, og en af de ting, jeg vil glæde mig til, er gensynet med “Jul på slottet”. Køb den for din egen, dine børn-og børnebørns skyld.