Gratis julegave til dig

I hele december giver Ditte Ingemann gratis sin bog “Morgenmadsmissionen” ud. Jeg kan klart anbefale bogen, der hjælper dig væk fra den kedelige morgenmad. Hovedinddelingerne i bogen er Bagværk, Grød, Salte sager, Søde sager og Drikkelse så du hurtigt kan dykke ned i opskrifterne. Min favorit (indtil videre) er “MORGEN – mandel – SMOOTHIE” men det kan let ændre sig som jeg kommer igennem opskrifterne.

Del dine morgenmadsmissioner med #minmorgenmsadmission på instagram. Psst… Ditte er @ditsen – https://instagram.com/ditsen

Se hvad Ditte selv skriver:

Det sørme det sandt december, og jeg synes vi skal skyde denne måned igang med en gave fra mig til dig. Som nogle af jer måske kan huske, så har jeg på et tidspunkt udgivet en e-bog fyldt med nemme og lækre morgenmadsopskrifter; MORGENMADSMISSIONEN. Jeg synes det er vigtigt at sætte fokus på det gode morgenmåltid, uanset om du har en stor eller lille appetit, har god tid, eller har travlt, så derfor kan du nu downloade Morgenmadsmissionen gratis indtil juleaften.

Morgenmadsmissionen er en inspirationsbog til morgenmåltidet. Bogen er delt op i fem kapitler, og indeholder mere end 85 velsmagende og mættende opskrifter på bl.a grød med saltet dadelkaramel, bagte avocado med æg, baconmuffins, æblepandekager, tips til at lave din egen surdej, hjemmelavet nøddesmør og mange andre opskrifter. Der er opskrifter både til den travle hverdagsmorgen og til weekendmorgener, hvor tiden er bedre, og der måske også er plads til et sødt indslag.

Morgenmadsmissionen kan læses på både din computer, smartphone, iPad eller tablet. Brug Morgenmadsmissionen som planlægningsværktøj, brug den i køkkenet, når du handler eller tag den med dig i sofaen, og find masser af inspiration og skønne opskrifter til din morgenmad.

Du kan købe den for 0kr indtil juleaften lige her: http://www.ditteingemann.dk/shop/morgenmadsmissionen