Minions synger julen ind

De gule minions synger julen på deres eget sjove sprog.

Minions er en amerikansk computer-animeret komediefilm fra 2015, der fungerer som en spin-off til Grusomme mig filmene. Produceret af Illumination Entertainment for Universal Pictures, blev den instrueret af Pierre Coffin og Kyle Balda, skrevet af Brian Lynch og produceret af Chris Meledandri og Janet Healy. Filmens stemmer fra Coffin’s stemmer (som Minions, herunder: Kevin, Stuart og Bob), Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan og Jennifer Saunders med fortællingen fra Geoffrey Rush.

Minions havde sin premiere den 11. juni 2015 i Leicester Square i London og gik i generel udgivelse i USA den 10. juli 2015.

Minions er små gule væsner, der har eksisteret siden begyndelsen af ​​tiden, udviklet fra enkeltcellede organismer til væsener, der kun eksisterer for at tjene historiens mest foragtelige herrer. Efter at have betjent mange mestere gennem århundrederne (selvom de ved et uheld slår deres herrer ihjel) og en katastrofal ende på deres tjeneste til Napoleon, er Minions drevet til isolation og beslutter at starte et nyt liv i en massiv hul i Arktis. Efter mange år bliver minionerne deprimerede, rastløse og umotiverede uden en mester til at tjene. For at genvinde deres værdighed og følelse af formål beslutter Kevin, at sætte sig for at finde en ny mester og beder om hjælp. Stuart, en musikalsk Minion og Bob, en ung og uerfaren men entusiastisk Minion, rekrutteres.

Trio rejer til New York i 1968. Efter at have tilbragt dagen med at forsøge at blande sig, slutter Minions i et stormagasin til natten, hvor de opdager en skjult udsendelse for skurke, der reklamerer Villain-Con; En konvention for skurke og superskurke i Orlando. Trioen formår at hitchhike sig til en tur med en familie af skurke kaldet Nelsons og imponere dem med deres utilsigtede nederdrægtighed. Til konferencen ser de Scarlet Overkill, den første kvindelige overskurk, og de imponerer hende nok i sådan en grad at hun ansætter dem.

I sit hjem forklarer Scarlet planen om at stjæle den kejserlige statskrone fra dronningen af ​​england og lover at belønne minionerne, hvis de med succes stjæler det og truer med at hun vil dræbe dem, hvis de ikke gør det. Hendes mand Herb forsyner dem med opfindelser for at hjælpe i heistet, men de bliver næsten fanget, da de bryder ind i London Tower, hvilket fører til en meget offentlig jagt, der slutter med Bob, der styrter ind i sværdet i stenen og trækker det fri. Dronningen af ​​england fjernes fra tronen og bliver Bob bliver kongen af England. Oprørt over dette, konfronterer Scarlet minionerne, så Bob abdikerer tronen til hendes fordel. Scarlet udtrykker sin taknemmelighed, men er også uforskammet, fordi hun føler sig forrådt. Scarlet fængsler de tre i et fangehul for at blive tortureret af Herb før hendes kroning.

Helt galt går det dog ikke. Den originale dronning modtager hendes plads tilbage på tronen og kronen tilbage og belønner Bob med en lille krone til sin bamse og Stuart en elgitarr, og hun slår Kevin til ridder for sin heltemod. Hun opdager pludselig, at hendes krone mangler, og Kevin fører en jagt efter Scarlet og Herb, som åbenbart stadig hærer og flyver gennem mængden med kronen, indtil de pludselig fryses af en ung Gru, der stjæler Krone fra dem og tager afsted i en raketdrevet motorcykel, mens minionerne stirrer i ærefrygt. Bob giver sin krone til den frosne Scarlet, da Minions ser Gru som deres nye potentielle mester og giver sig til at følge efter ham hjem.

Mere julestads til dig...