Julesweaters

Jule-Sweater tteamet i fuld ganf med at forsyne danskerne med hyggelige sweatre

Jule-Sweaters ApS er en dansk julesweater virksomhed, som startede i 2016. Konceptet hos Jule-Sweaters er meget enkelt, de vil gerne gøre julen endnu mere hyggelig end den er i forvejen, ved at tilbyde nogle sjove, hyggelige og vilde julesweatre til os. De designer selv deres julesweatre. Se deres spændende sortiment lige her på siden.

Det er svært at sige, hvem opfandt den første juletrøje. Faktisk kan vi antage, at trøjerne blev designet med den oprindelige hensigt at være moderigtige. Det er kun på grund af vores stadigt skiftende mode, at sweatere en gang anses for acceptable, anses nu for at være kitch.

Jule sweateren er inspireret af 80’erne, og kigger du i historiebøgerne kan du se, at juletrøjer først blev masseproduceret under navnet “jingle bell sweaters” i firserne.

Men mens ingen ønsker at tage skylden på spredningen af ​​julesweaters, har de alligevel skabt en udbredt festlig tradition. Faktisk er byen Vancouver hævdet at være fødestedet til den første julesweaterfestival i 2002.

Med en julesweater kan du være sikker på at netop du er med til at sprede den gode julestemning.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.