Julekonkurrence

Konkurrencerne er sat på pause i år på som følge af pandemien.

Når julen nærmer sig, så holder jeg her på Julestads.dk som regel nogle sjove konkurrencer, hvor du kan vinde julegaver og andre dejlige ting til julen. Julen 2022 er ingen undtagelse!

Deltag i julens hyggeligste julekonkurrencer

  • DuGlemmerDetAldrig.dk er portalen hvor du finder rigtig mange spændende oplevelser som du kan give i julegave. DuGlemmerDetAldrig.dk udlodder et gavekort på 1000,-

  • Plantetorvet.dk leverer haveplanter og tilbehør. I den kolde tid kan de også levere dit juletræ lige til døren, og tillige fjerne det igen efter jul, hvid du ønsker det.
    Plantetorvet.dk udlodder et af deres flotte juletræer leveret direkte til din dør.

Sådan deltager du i konkurrencen

Ønsker du at vinde nogle af lækkerierne, så kan du tilmelde dig nyhedbrevet, hvor nye konkurrencer bliver annonceret. Det er simpelt at deltage. Du tilmelder dig mit nyhedsbrev her, og så deltager du i konkurrencen. Så længe du er tilmeldt, vil du deltage i mine konkurrencer. Jeg sender lidt hygge i december og resten af året er listen i dvale. Jeg tager dit privatliv alvorligt og vil du ikke længere være på listen kan du ALTID afmelde dig igen med et enkelt klik.

.

Officiel sponsor, TrueStory

blank

Officiel sponsor, plantetorvet.dk

blank

Det med småt

Jeg kan ikke lide en masse regler, men jeg bliver lige nødt til at ridse lidt op alligevel. Deltagelse kræver at vinderen modtager mit nyhedsbrev på udtrækningstidspunktet. Ekstralodder er kun gyldige hvis du samtidig abonnerer på nyhedsbrevet.

–>

Vinderne offenliggøres her