Julekonkurrence 2018

Julestads / Traditioner / Julekonkurrence 2018
Julekonkurrence 20182018-11-01T12:16:39+00:00

Når julen nærmer sig, så holder jeg her på Julestads.dk som regel nogle sjove konkurrencer, hvor du kan vinde julegaver og andre dejlige ting til julen. Julen 2018 er ingen undtagelse!

Deltag i julens hyggeligste julekonkurrencer 2018

Vind et gavekort til DuGlemmerDetAldrig.dk

Sammen med du glemmerdetaldrig.dk udlodder jeg i år et gavekort på 1.000,- blandt dem der er på  min liste.

Så hvad enten du er til wellness, drævlereæs eller ballonflyvning så der der noget for dig. Se hvordan Jørgen Carlsen blev ballongreve:

Sådan deltager du i konkurrencen

Ønsker du at vinde nogle af lækkerierne, så kan du tilmelde dig nyhedbrevet, hvor nye konkurrencer bliver annonceret. Det er simpelt at deltage. Du tilmelder dig mit nyhedsbrev, og så deltager du i konkurrencen. Så længe du er tilmeldt, vil du deltage i mine konkurrencer. Jeg sender lidt hygge i december og resten af året er listen i dvale. Jeg tager dit privatliv alvorligt og vil du ikke længere være på listen kan du ALTID afmelde dig igen med et enkelt klik.

Tilmeld dig herEkstra vinderchancer

Er du på twitter, kan du få et ekstra ‘lod’ i konkurrencen ved at sende tweets om julestads.dk. Max et tweet om dagen. Du kan skrive hvad du vil, når blot der er et link til her til siden og @julestads er med i dit tweet – det er den eneste måde dit tweet komme med i konkurrencen. Jeg har lavet et tweet du kan starte med her:

>> Find julehyggen på julestads.dk @julestads

Det med småt

Jeg kan ikke lide en masse regler, men jeg bliver lige nødt til at ridse lidt op alligevel. Deltagelse kræver at vinderen modtager mit nyhedsbrev på udtrækningstidspunktet. Ekstralodder er kun gyldige hvis du samtidig abonnerer på nyhedsbrevet.

Vinderne offenliggøres her
Sammen med duglemmerdetaldrig.dk udlodder jeg i år et gavekort på 1000,- kr. Det eneste du skal, er at være tilmeldt min  liste, og det kan du gøre lige her:

Jeg deler ikke dine informationer med andre! Selvfølgelig vil vinderen blive delt med duglemmer­detaldrig.dk – ellers kan de jo ikke sende gavekortet til den rigtige 🙂