Opskrifter

Opskrifter på julemad

For mig har julen altid betydet et øget fokus på lækker mad. I december bliver der brugt mere tid på at lave mad end i de resterende 11 måneder af året. Det hænger nok også sammen med at det er koldt og mørkt, og historisk var julen jo en mid-vinter fejring, og man nu gik mod lysere tider. Mørket kan jo gøre en helt depressiv, så lidt lækkert passer glimrende ind.

Mad

Jul er god mad med venner og familie Her finder du julens opskrifter på julemad.

Konfekt

Hjemmelavet konfekt er noget af det bedste ved julen. Det er skønt både at lave og spise.
blank

Julebagværk

Her finder du opskrifterne på klassisk julebagværk der helt sikkert stiller den søde tand.
blank

Juledrikke

De klasiske juledrikke er typisk varme og fyldt med hyggelige juleenergi.
blank

Ingredienser

Ingredienserne du typisk finder julemad og juleslik.

Vinterens retter

Når vinteren banker på, bliver det tid til at diske op med skønne retter fyldt med gode råvarer og masser af varme. Jeg søger til komfuret og kaster mig ud i skønne gryderetter, konfekt, drikke og supper. Vinterens retter skal smage af noget, så de kan give den energi, vi behøver for at komme gennem vinteren.

Jeg laver selv både andesteg og flæskesteg, for i min familie kan vi ikke finde ud af om det skal være det ene eller det andet, så det bliver begge dele.

På denne side er der link til forskellige juleopskrifter. Klik på den enkelte kategori for at få den vist. Opskrifterne bruges på eget ansvar, da jeg ikke har kunnet nå at afprøve dem alle endnu.

blank

Tilføj din opskrift

Jeg mangler en masse gode opskrifter, så send mig endelig din(e) favoritter. Har du en opskrift, som du gerne vil dele med andre, så send den til mig på jens{a}julestads.dk evt. som vedhæftet fil. Du er også velkommen til at sende den/dem med almindelig post.