Årets Julekalendere 2019

TV2

Tinka og Kongespillet

TV 2 laver en fortsættelse til ‘Tinkas Juleeventyr’.

I ‘Tinka og Kongespillet’ bliver nissernes rige kastet ud i et dramatisk spil om tronen, da kongen ikke vender tilbage fra sin rejse rundt i nissernes rige.

Falke (Viilbjørk Malling Agger), Tinka (Josephine Højbjerg) og Lasse (Albert Rosin Harson) i ’Tinka og Kongespillet’. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

DR1

Julestjerner

Skrevet af legenderne Michael Wikke og Steen Rasmussen, der tidligere har stået bag populære film og tv-serier som ‘Hannibal og Jerry’, ‘Flyvende Farmor’ og ‘Tonny Toupé-Show’. Julestjerner handler om den 13-årige Sus der modvilligt må sige farvel til livet i storbyen, da hendes forældre arver et gammelt julestjerne-gartneri i den lille by Brorfelde og de alle flytter dertil.

Foto: Julestjerner © Mike Kolöffel
Foto: Julestjerner © Mike Kolöffel

DR Ramasjang

Storm i Stillegade

På Ramasjang kan de mindste børn følge med i den svenske julekalender “Storm på Lugnagatan”, der handler om storbyfamilien Storm, der flytter til den lille landsby Järnkroken.

DR Ultra

Jagten på Tidskrystallen og Juleserie med Klassen

På Ultra kan større børn følge med i science fiction-eventyret “Jagten på tidskrystallen”, der handler om tre børn, der må rejse til universets centrum for at forhindre onde kræfter i at stoppe tiden! Derudover sender Ultra også ni nye juleepisoder af “Klassen” hver tirsdag til torsdag op til jul.