Julestads.dk anbefaler: Køb Julestjerner på DVD til 90,- på Gucca - Klik her ➤

Cykelpigen Sus er lige flyttet fra byen til Brorfelde, hvor der er langt til alting. Heldigvis møder hun nye venner, og sammen med Bob og Nisse-Tom får hun nok at se til, da der pludselig begynder at ske mystiske ting rundt om i det ellers fredelige Brorfelde. 

Der bliver pludselig nok at tage fat på i Brorfelde. Men heldigvis har Sus og Bob Søstrene Mormor og nisserne i bakken som gør godt.


Wikke & Rasmussen’s Julestjerner er årets DR1 Julekalender 2012

En helt ny julekalender med fantastisk rolle besætning lover godt for julestemningen i december

Michael Wikke og Steen Rasmussen står bag DR1 helt nye julekalender for 2012.

Og gæld dig – det bliver fantastisk. Roller besættes af jazzsangerinden Caroline Henderson, Daimi, Vigga Bro, August Igor Svideniouk Egholm, Martine Ølbye Hjejle, Sebastian Teschemacher, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Steen Stig Lommer, Troels Lyby og Szhirley.

Persongalleriet består blandt andre af en grus-grevinde, en lokal sherif, tre børn, en bunke nisser og søstrene Mormor.

Michael Wikke og Steen Rasmussen er tidligere kendt fra børnefilm som Hannibal og Jerry og Flyvende Farmor.

“Julestjerner” er skrevet og instrueret af Michael Wikke og Steen Rasmussen. Optagelserne begyndte i november og vil være færdige midt i maj, hvor flere måneders klippearbejde venter henover sommer og efterår.

Som altid med Wikke Rasmussen får fantasien frit spil, lover DR. Der bliver sendt hilsener til Dickens, til Spielberg og til juleevangeliet, og musikken spiller. Komponeret af Poul Halberg.

Indtil videre kan DR røbe, at historien handler om stjerner, både dem i julestjernegartneriet og dem, man kan se på nattehimlen fra observatoriet. Der indgår en Grus-grevinde, en lokal sherif, tre seje børn, nisser og søstrene Mormor.

I rollerne ses blandt andre Szhirley, Caroline Henderson, Daimi, Vigga Bro, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Steen Stig Lommer og Troels Lyby. Hovedrollerne spilles af Martine Hjejle, Igor Svideniouk og Sebastian Teschemacher.

Julekalenderen produceres af Sven Clausen og optages på forskellige locations rundt omkring på Sjælland samt i studierne i TV-Byen i Søborg.

DR1 sendte i 2012 ny produktion, Julestjerner, som er lavet af Michael Wikke og Steen Rasmussen (Foto: Mike Kollöffel)

Køb Julestjerner på DVD til 90,- på Gucca – Klik her ➤

2012