Links

Indhold på denne side

Bond.dk

Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem.

Bordelux.dk

Webshop med fokus på “Opbevaring med stil”. Dvs. alt i kurve, kasser, æsker osv. fra leverandører som House Doctor, Bloomingville, Nomess, Nordal etc. Har også et stort udvalg af plakater, illustrationer og tæpper.

Everything-glows.dk

Velkommen til Everything-glows.dk. Vi gør os i smartphonestyret belysning og LED wifi lyskilder med farveskift og lysdæmpning. Desuden har vi udendørsprodukter med indbygget LED lys, således at man kan ses i trafikken.

Plantetorvet.dk

Plantetorvet.dk er et Internet havecenter med Danmarks bredeste udvalg af friske kvalitetsplanter og havematerialer. Det er nemt at handle planter på nettet. Stort udvalg, gode priser, hurtig levering. God faglig kundeservice.

Cykelpartner.dk

Hos Cykel Partner sælger vi alt inden for cykler og løb. Vi forhandler cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele. Cykelpartner.dk har nogle varer, som er nemme at sælge. Derfor vil man tit opleve de første salg allerede efter et par dage.

Gofast.dk

Dansk webshop med salg af lovlige elektriske løbehjul. Vi er en nyopstaret dansk virksomhed, som er fuldt ud fokuseret på salg af elektriske løbehjul. Salg af løbehjul vil give 239 kr,- i provision før moms. Der er også provision på ekstraudstyr.

Jule-sweaters.dk

Vi er Danmarks største julesweatershop med julesweatere i unikke egne danske design, der leveres dag til dag.
I alle vores priser er fragten inkluderet.

Nirbana.dk (e)

Nirbana Soul er dansk designede armbånd, halskæder og ure i høj kvalitet til meget fair priser.
Vi har et stort udvalg til både mænd og kvinder og vores smykker sælger godt. Vi tilbyder høj provision og er meget åbne over for spændende samarbejder.

Smykkegave.dk

Salg af smykker med nøgleordene: Trendy, Romantik, Boheme og Klassisk.

Baby børn og teenager

Legen.dk

Legen.dk er specialiseret i LEGO og PLAYMOBIL. Vi har som mål at kunne levere ´lidt ekstra´ igennem god service, et stort sortiment – og ikke mindst gode priser.

Computer og elektronik

3DStore.dk

3DStore.dk forhandler alt indenfor 3D – både til begyndere og professionelle. 3D Printere, 3D Scannere, Filament til 3D Printere og reservedele. Forhandler af kendte mærker, såsom XYZprinting, Wanhao, Zortrax, ZYYX og Craftbot.

Batteribyen.dk

Batteribyen.dk sælger alle slags batterier og ladere til private og virksomheder. Vi tilbyder dig som partner at opnå en fornuftig indtjening ved at hjælpe os med at sælge kvalitetsbatterierne fra bl.a. Uniross, Panasonic og SANYO.

BatteryStore & More (e)

BatteryStore & More er Danmarks længst eksisterende batteributik, både fysisk og på nettet. Vi har et bredt sortiment inden for batterier, opladere, Powerbanks, sikkerhedsudstyr og elpærer.

Chill Innovation A/S – Tech produkter

Chill Innovation A/S er en dansk virksomhed som siden år 2000 har udviklet og solgt innovative & populære Tech relateret produkter. Bl.a. Bluetooth højtalere, Bluetooth høretelefoner, USB PowerBanks, USB opladere, Tyverisikret tasker m.m.

Evermart.dk

Evermart.dk har et hastigt voksende sortiment inden for elektronik, med en god konverteringsrate.

Mad, drikke og fest

Delikatessehuset

Salg af lækre gavekurve og luksusvarer fra danske- og udenlandske delikatessebrands. Vi er blandt de førende i Danmark hvad angår salg af gavekurve – bestil nemt på nettet og få sendt direkte til modtager med gratis hilsen. Salg af kvalitets-kaffe og te.

Det Søde Liv

Web-shop med salg af produkter til fremstilling af slik og søde sager. Produktion af flødekarameller, sirup, dragé, honning og sennep. Kursus i chokolade og flødeboller.

Eriksminde-gaardbutik

Eriksminde-gaardbutik er en kombineret net- og gårdbutik, der sælger og udlejer kreative køkkenredskaber. Gerne lidt anderledes køkkenredskaber, alle nyttige og brugbare redskaber, der gør hverdagen nemmere og sjovere. Vi satser på løbende udvidelse.

Mystone

Webshop der sælger alt i bordpynt til alle livets fester, værtindegaver og brugskunst. Vi ligger specielt vægt på at kunne tilbyde hele farvepaletten til festbordet, så der er noget for en hver smag. Samt yde den optimale service til vores kunder.

Smageklubben

Smageklubben er skabt til folk, der elsker at smage på ny og spændende premium spiritus. Som noget helt særligt kan man bestille hele vores spiritussortiment i smageflasker a 100 ml.

Sundhed og personlig pleje

Apopro Online Apotek

Apopro er Danmarks Online Apotek. Apoteket er nu på nettet. Personlig og professionel rådgivning. Indløsning af recepter. Lave netpriser, billigst på de mest populære apoteksvarer. Dag-til-dag levering.

Australian Bodycare (e)

Australian Bodycare har været førende inden for problemløsende hudpleje siden 1992. Vi har holdt fast i samme vision, som vi oprindeligt blev grundlagt på: At være førende inden for problemløsende hudpleje og hjælpe danskerne til en bedre livskvalitet.

BilligParfume.dk

Øg indtjeningen med BilligParfume.dk. Spar op til 65% på kendte originale mærker til mænd & kvinder. Parfume, beauty, hår og pleje. Nyt bannermateriale + løbende kampagner & rabatkoder. God konvertering – Afregningssats fra 8,5 – 11% på salg du henviser.

Billigvoks

Vi sender mere end 100.000 pakker om året – få din del af overskuddet! Med attraktive produkter og en konverteringsrate på over 5%, ligger vi højt over gennemsnittet, og det er med til at forhøje din indtjening som vores affiliatepartner.

Gosh Copenhagen

Beauty website for color cosmetics.

Helsebixen.dk (e)

Helsebixen.dk er Danmarks største site for helsekost med mere end 12.000 produkter.

Made4men Danmark (e)

Vi sælger de bedste mærkevare til fordelagtige priser. Parfume, Hårvoks og hudpleje. Alt hvad den moderne mand har brug for. Parfume, så du dufter. Hårvoks så håret sidder som det skal, og hudpleje så ansigtet også er et aktiv. Hårfjerning til kroppen, vi tilbyder hårfjerning fra Veet sendt lige til døren. Vi har alle de produkter du som mand ikke har lyst til at købe, men godt kunne tænke dig at bruge.

Nailmania

Vi sælger skønhedsprodukter, primært negleprodukter målrettet kvinder. Alt til kunstige negle. Voks produkter til hårfjerning. Hudpleje produkter m.v.

Ferie og oplevelser

55Nord.dk

55 Grader Nord sælger kvalitetsgrej til friluftsmennesker og det aktive udeliv. Sortimentet omfatter bl.a. telte, soveposer, rygsække, vandrestøvler, outdoor-tøj, lejrudstyr og båludstyr. Alle varer er på lager og leveres på 1-2 dage.

Truestory.dk

Dansk oplevelsesportal med formidling og salg af oplevelser fra hele Danmark. Vi formidler oplevelserne for danske oplevelsesudbydere / leverandører og sælger værdibevis her til. En nem og hurtig måde at finde oplevelser til dig selv eller oplevelsesgaver.

Bøger og kunst

Saxo

Bøger

Shopping og gaver

CoolStuff.dk – De fedeste gadgets

CoolStuff.dk sælger de fedeste gadgets – Vi har noget for en hver smag.

Coop.dk Shopping

Coop.dk shopping har et stort udvalg indenfor bolig, bøger, skønhed, haveliv, cykler, baby og legetøj.

Gucca.dk

Gucca.dk er et dansk online varehus med over 100.000 varer og 5 stjerner på Trustpilot.

Nemmegaver.dk

Gaver til alle formål og personer. Gratis indpakning og kort med eller uden tekst. Fri levering til GLS-pakkeshop v. køb over kr. 500. Design, legetøj, bøger, spil, vin, chokolade og meget mere. E-mærket webshop.

Coolkondom.dk

Coolkondom sælger kondomer til danskerne. Vi har et kæmpe bland selv udvalg, samt alle de kendte kondommærker og et lille udvalg i glidecreme. Altid hurtig og diskret levering, vi sender nemlig vores pakker med en leveringstid på 1 dag.