Juleønsket

Juleønsket

Juleønsket handler om 12-årige Julie, som har et stort ønske om at holde juleaften med hele sin familie.

juleønsket-julekalender

Men ønsket er – naturligvis – svært at få opfyldt, da Julies far og mor begge skal arbejde d. 24. december, og Julies halvstoresøster, Mie, skal holde jul med sin mor i Sverige. Til gengæld har engle i himlen hørt Julies ønske, og den unge engleaspirant Rafi får til opgave at hjælpe den lille, jordiske pige. Sammen med en flok andre engle tager han på en hemmelig mission på jorden for at opfylde Julies ønske, men må samtidig kæmpe mod en årtusinder gammel dæmon, som bekæmper englene.

Juleønsket er optaget på i Nyborg på Fyn. Julekalenderen er produceret af Cosmo Film, der tidligere har lavet Jesus og Josefine samt Jul i Valhal. Den er optaget i Nyborg i villakvarterer, på skoler, i skoven og på stranden – og måske også med en afstikker til sygehuset, fortæller Thomas Hostrup Larsen.

Støtter julemærkehjemmene

I 2015 var det 25 år siden TV 2 sendte julekalender første gang, og det var 24 år siden at TV 2’s første lågekalender kom på gaden. Lige fra begyndelsen er overskuddet fra salget gået til Julemærkefonden. Det gør overskuddet også i 2015.

Lågekalenderen kunne købes for 45 kr. på landets posthuse, hos Ford-forhandlere, Bog & Idé, Bøger & Papir, Legekæden, Toys”R”Us, BR, Bilka, Fakta, Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og LokalBrugsen.

Børn, voksne og engle

I rollerne som Julie og Rafi ses Olivia Hillingsø og Jonathan Lindinger.

Olivia Hillingsø Juleønsket
Olivia Hillingsø

I voksenrollerne ses bl.a. Esben Dalgaard, Signe Skov, Lærke Winther, Troels Malling og Johan Olsen. Englene spilles bl.a. af Sonja Oppenhagen, Morten Suurballe, Donald Andersen, Marijana Jankovic og Allan Hyde. Desuden medvirker Rasmus Botoft, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Mia Lyhne, Thomas Hwan og mange flere.

Ina Bruhn er hovedforfatter, Carsten Myllerup instruerer, og ‘Juleønsket’ produceres for TV 2 af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn. Cosmo Film har tidligere produceret både ‘Jesus og Josefine’ og ‘Jul i Valhal’ for TV 2.

Musikken i Juleønsket

‘Lille Store Verden’ af Rasmus Seebach – fra Juleønsket på TV 2 (3.30):

Medvirkende

Mød Julie og hendes familie samt hendes ven Willy og englene Rafi, Gabi og Michael – og alle de andre.

Julie spilles af Olivia Hillingsø

blank

Julie har et stort hjerte og er altid klar til at hjælpe. Hun elsker alt, der har med jul at gøre, men hendes hidsighed kan godt løbe af med hende, når tingene går hende imod.

Hun er god til sport og fiks på fingrene og kan både bruge en boremaskine, flette julehjerter og score mål i fodbold. Hun ønsker sig kun én ting til jul: at være sammen med hele sin familie juleaften. Et ønske, der viser sig at indeholde mere, end hun aner.

Rafi spilles af Jonathan Lindinger

Juleønsket-Karakterbillede-Rafi

Rafi er 575 år. Han er en meget ung engel under uddannelse, så han har ikke fået sin englestyrke endnu. Han er meget kæk og også lidt drillesyg. Han har igen lavet ballade i engleskolen, så nu får han en sidste chance: han skal ned i menneskenes verden og opfylde et ønske fra en 12-årig pige, Julie.

Han tror, at den opgave vil tage et par timer… men det bliver sværere end som så.

Willy spilles af Helmer Solberg

Juleønsket-Karakterbillede-Willy

Willy er ligesom Julie 12 år. Han er Julies bedste ven siden børnehaven og nabo. Han er en ørn til alt med bøger og lektier, men hader idræt i skolen – det dér med sport bliver bare aldrig ham. Han bor alene sammen med sin mor. Willy er en sød bangebuks, men selv mener han, at han bare har en sund realitetssans.

Mie spilles af Marie Boda

Juleønsket-Karakterbillede-Mie

Mie er 15 år, og hun er Julies halvsøster og går i 9. klasse. Hun får topkarakterer i alle fag, og klassen kalder hende 12-tals-Mie, hvilket hun absolut ikke bryder sig om.

Mie er en søgende sjæl og eksperimenterer med buddhisme og vegetarisk kost. Hun er moden og stærk, men i skolen er hun stadig den stille pige. Mie har svært ved at få det med veninderne til at fungere og ved slet ikke noget om at have en kæreste.

Toke spilles af Pelle Falk Krusbæk

Juleønsket-Karakterbillede-Toke

Toke er 9 år, og han er Julies lillebror. Han er altid i godt humør og er glad for alt teknisk fra computere til iPads, fjernstyrede biler og fjernsyn.

Hans glæde for grej og gadgets kan også aflæses i hans noget ambitiøse ønskeseddel til jul, som han løbende opdaterer gennem december. Han elsker julen og går udelukkende op i gaverne – jo flere jo bedre.

Vigdis spilles af Signe Skov

Juleønsket-Karakterbillede-Vigdis

Vigdis er 39 år. Han er Julies mor, og så er hun læge på skadestuen. Hun er dygtig til sit job, og så hun arbejder på de mærkeligste tidspunkter. Hun passer godt på alle sine tre børn og kan godt lide at blive forkælet af hendes mand Karsten.

Karsten spilles af Esben Dalgaard

Juleønsket-Karakterbillede-Karsten

Han elsker sin familie og synes, han er endt lige præcis der i livet, hvor han gerne vil være. Han elsker at lave sjov med de andre i familien. Eneste problem er, at de ikke altid forstår hans humor.

Karsten er 42 år, og han er Julies far. Han er ambulanceredder og en rolig og afbalanceret type, og der skal meget til at hidse ham op.

Michael spilles af Allan Hyde

Juleønsket-Karakterbillede-Michael

Michael er 988 år. Han er en yngre vogterengel, så det er hans opgave at jagte dæmoner. Men han kan egentlig bedst lide at snakke med mennesker. Derfor har han brug for Gabi.

Han skal bare spørge venligt, så betror de ham deres inderste håb og drømme. Han er god til at lytte, har et optimistisk livssyn og tror altid det bedste om alle.

Gabi spilles af Marijana Jankovic

Juleønsket-Karakterbillede-Gabi

En voksen vogterengel. Hun er ivrig, modig og stærk og en af de allerbedste engle til at flyve og kaste med kamplyn.

Hun er hurtig, træfsikker og med en ukuelig tro på sig selv, selvom hun også kan være firkantet, utålmodig og stædig. Hun er ikke den bedste til at forstå mennesker, derfor har hun brug for Michael.

Mette spilles af Lærke Winther

Juleønsket-Karakterbillede-Mette

Mette er Willys mor. Hun er bankdirektør, single og klar til at møde kærligheden. Hun er god til at få styr på tingene og er en god mor for Willy. For eksempel husker hun ham ofte på, at han skal huske sit idrætstøj.

Jack spilles af Johan Olsen

Juleønsket-Karakterbillede-Jack

Jack er den nye, sure pedel, der ikke vil hjælpe børnene, når de har brug for det. Han er god med sine hænder, men kan ikke finde ud af at bruge en computer.

Ole Perhsson spilles af Troels Malling

blank

Signe og Ole er begge lærere på børnenes skole.

Ole er 40 år, og han er Julie og Willys idrætslærer. Han er meget sporty og altid i overfriskt humør. Men han er også en lille smule ensom.

Signe spilles af Neel Rønholt

blank

Signe er 29 år, og hun er Julies og Willys klasselærer. Hun er sød og venlig og ser altid lyst på tingene. Har et godt blik for Julies udfordringer med skolearbejdet.

Ærkeenglene

Juleønsket-Karakterbillede-ÆrkeEnglene

ZACHARIAS, 2050 ÅR
Ærkeengel for Vogterenglene og medlem af Englerådet. Han er stærk,modig, fokuseret og ansvarsfuld. Zacharias er en alvorsfuld grubler, der sætter en ære i at beskytte de svage. Han er ikke længere aktiv ‘i felten’ – altså i menneskeverdenen – men fordeler opgaver, leder missioner og sætter hold af vogterengle.

Zacharias spilles af Morten Suurballe

SARAQUEL, 2300 ÅR
Ærkeengel for skytsenglene. Hun er den mest erfarne af de tre ærkeengle i Englerådet og derfor også den uofficielle leder af rådet.Det er altid hende, der har det sidste ord. Endda uden at hun behøver hæve stemmen. Hun kan virke svævende og drømmende, måske lidt fjern, men under den milde overflade er hun knivskarp.

Saraquel spilles af Sonja Oppenhagen

URIEL, 2179 ÅR
Ærkeengel for dødsenglene og det tredje medlem af Englerådet. Han siger ikke noget, medmindre det er strengt nødvendigt.

Donald Andersen

SARAQUEL, 2300 ÅR
Ærkeengel for skytsenglene. Hun er den mest erfarne af de tre ærkeengle i Englerådet og derfor også den uofficielle leder af rådet.Det er altid hende, der har det sidste ord. Endda uden at hun behøver hæve stemmen. Hun kan virke svævende og drømmende, måske lidt fjern, men under den milde overflade er hun knivskarp.

Saraquel spilles af Sonja Oppenhagen

URIEL, 2179 ÅR
Ærkeengel for dødsenglene og det tredje medlem af Englerådet. Han siger ikke noget, medmindre det er strengt nødvendigt.

Donald Andersen

Dæmonen

Juleønsket-Karakterbillede-Dæmonen

Dæmonen er 5189 år. En dæmon er en ond engel, som mørket har overtaget. Dæmonen har fået frataget sin englestyrke og er blevet smidt ned å jorden. Her lever den i det skjulte og venter på at få sin hævn.

Hvad har dæmonen dog gjort, siden den er blevet til en dæmon. Hvem kan det mon være? Og hvordan stopper man sådan en?

Alt dette får du svar på i løbet af Juleønsket. Mon du kan gætte hvem det er?

Trailers for afsnit af Juleønsket

Episode guide til TV2 julekalenderen Juleønsket

Pas nu på! Denne sektion indeholder en masse spoilers. Jeg fortæller hvem dæmonen er og andre ting der er kedelige at vide hvis man ikke har set julekalenderen endnu. Kig ind i afsnittene af Juleønsket på eget ansvar.

1. december – Julies ønske

Julie har kun ét brændende ønske: At være sammen med hele sin familie juleaften. Men planen ser ud til at smuldre, da begge forældre skal arbejde 24. december, og Julies halvsøster, Mie, skal holde jul hos sin egen mor. Så Julie ønsker – sådan rigtigt ønsker – og ønsket er så stærkt, at det når op til englenes verden, hvor det bliver hørt.

Her har ærkeenglene udfordringer med problemenglen Rafi, som skal lære disciplin og medfølelse, før han kan få sin englestyrke og vinger. Så englerådet beslutter at sende Rafi på en opgave nede på jorden.

2. december – Den hjemløse engel

Rafi har installeret sig i den gamle færgegrill i ly for kulden, som han ikke er vant til. Julie er noget overrasket over at møde Rafi, der fortæller, at han bor der uden forældre.

I engleverdenen er Zacharias urolig for det kraftige lyn, der slog ned i skolegården. Han beder to af sine vogterengle, Gabi og Michael, om at finde ud af, om det var et såkaldt dæmonlyn.

Mie ønsker at blive veninder med klassens populære piger, Cecilie og Ditte, og får chancen, da de skal skrive historieopgave sammen.

Julie finder et gammelt fotoalbum, som hun viser til Willy. Han får øje på et billede af Karsten på Machu Picchu i Peru for 12 år siden, men der er noget, der ikke hænger sammen.

3. december – Rafis nye familie

Julie kan ikke slippe tanken om, at Karsten var ude at rejse, da hun blev født. Derfor gennemgår hun og Willy familiens fotos og finder ud af, at der ikke er ét eneste billede af hende og Karsten sammen, før hun er fire måneder gammel.

Gabi og Michael skal undersøge skolen for spor efter en dæmon. De kan flytte ind hos Rafi og samtidig hjælpe ham, men han må ikke kende til deres rigtige mission.

Willy og Rafi møder hinanden, og selvom de ikke bliver perlevenner, sætter Willy Rafi ind i Julies spekulationer om Karsten.

Og selvom Julie har konfronteret både sin far og mor med billederne, og de begge kommer med samme forklaring, har Julie en fornemmelse af, at de ikke fortæller hele sandheden.

4. december – Julekonkurrencen

I dag er det skolens store klippeklistredag, hvor alle klasser konkurrerer om at lave den flotteste julepynt og dekorationer. Julie vil vinde den konkurrence.

Der venter hende en overraskelse, for pludselig dukker Rafi op for at begynde i klassen, og han har sin ‘mor’ Gabi og ‘onkel’ Michael med.

Michael og Mie taler sammen på skolen, og det ser Cecilie og Ditte, som er meget opsatte på at møde Michael.

Julie synes ikke, at alle arbejder lige ihærdigt på juledekorationen, og som om tingene ikke kunne blive værre, sker der et stort uheld. Imens er Gabi på legepladsen og finder noget sort klistret støv. Frisk dæmonstøv. Så nu hersker der ingen tvivl: Der er en dæmon på skolen!

5. december – Byggedag

På toppen af Storebæltsbroens gigantiske pyloner samles Gabi, Michael, Zacharias og Arron. Nu er de sikre på, at der er en dæmon i området, men de ved ikke hvilken.

Derfor sætter de Arron til at gennemsøge Englearkivet efter gamle rapporter om dæmonaktivitet på egnen. Men først er det vigtigt, at Gabi, Michael og Rafi får indrettet Færgegrillen, så det minder om et normalt menneskehjem.

Mie og Julie tilbyder at hjælpe, og de får resten af familien Nørgaard til at give en hånd med.

Julie, Rafi og Willy går på jagt efter Karstens gamle pas, for der må være stempler med datoer, som kan afsløre, om han var i Peru, da Julie blev født.

6. december – Bagholdsangreb

Michael er nervøs for, om børnene er i fare for dæmonen, men Gabi siger, at han skal være mere bekymret for sig selv, da dæmoner går efter engle.

Julie spørger Rafi, om han vil hjælpe hende med at snakke med hendes far, for hun vil vide, om Karsten er hendes rigtige far.

Ole Pehrsson insisterer stadig på, at Willy skal gå til en sport, og nu er Willys mor Mette også med på ideen.

Zacharias, Gabi og Michael planlægger at lede efter dæmonen på skolen, og Arron kommer tilbage fra arkiverne med en vigtig rapport, som Zacharias skal se med det samme! Gabi sender Arron op på lærerværelset, men da han kommer derop, er det ikke Zacharias, der er der.

7. december – Skytsenglen

Vigdis og Karsten er bekymrede for Julie, der har isoleret sig på sit værelse. De beslutter, at Karsten skal tage en snak med hende, men der er blevet vendt op og ned på Julies billede af sin familie.

Vogterenglene mødes på toppen af Storebæltsbroen og gør status: Arrons tilstand er kritisk, og det eneste, der holder ham i live, er styrkekilden. Dæmonen har stjålet næsten al hans engelstyrke. Gabi har ikke ligefrem haft held med at finde den rapport, Arron kom med, men måske den stadig ligger på lærerværelset?

Toke falder ned fra taget, så Julie, Rafi og Willy følger ham ned til pedellen Jack for at finde en førstehjælpskasse. Men da de kommer derned, opdager Rafi og Willy noget mærkeligt?

8. december – Hemmeligheder

Både hos familien Nørgaard og hos englene er stemningen trykket. Begge steder føler børnene, at de voksne holder noget hemmeligt.

Julie spørger Vigdis, hvem der er hendes rigtige far, men Vigdis snakker udenom. Og vil Julie virkelig vide, hvem der er hendes far?

Efter at Rafi overhørte Gabi og Michael i skoven, er han blevet mistænksom. Han er sikker på, at de skjuler noget, og nu vil han prøve at finde ud af, hvad det er.

Gabi og Michael leder stadig efter den rapport, som Arron ville vise Zacharias, men kan konstatere, at den er blevet fjernet.

Rafi insisterer på at få at vide, hvad der foregår, og Michael synes, de skal fortælle, hvorfor de er der. Så Rafi bliver kaldt op til englerådet.

9. december – Rafis valg

Rafi er blevet kaldt op til englerådet. Ærkeenglene Saraquel, Zacharias og Uriel tager ham med over til Styrkekilden, hvor Arron bliver holdt i live. De fortæller, at Arron er blevet angrebet af en dæmon, og at Gabi og Michaels mission er at finde og bekæmpe dæmonen.

Julie har fået en lille mistanke om, hvem hendes biologiske far er, så nu vil hun selv undersøge det nærmere.

På skolen spørger Cecilie og Ditte, om Mie vil gå Lucia-optog med dem og et par andre piger. Hun svarer lykkeligt ja, men føler sig kort efter udnyttet, fordi de i virkeligheden er mere interesserede i Michael.

Rafi er meget rystet efter at have set Arron, og det går op for ham, hvilken slags engel han gerne vil være.

10. december – Jeg så Julemanden

Rafi ved nu, at der er en dæmon løs, men det betyder ikke, at han må være med til at jage den. Faktisk skal han holde sig væk og i stedet fokusere på Julies ønske.

Gabi og Michael tager på skolebiblioteket for at lede efter bøger om lokalhistorie, for måske var hændelsen med dæmonen for 400 år siden noget, som menneskene lagde mærke til.

Julie mistænker, at Atlas Berg er hendes rigtige far og spørger sin mor, hvor godt hun egentligt kendte Atlas Berg.

Og så er forældre og søskende samlet til klassefest i Julies klasse, og Vigdis kan mærke, at Mette og Ole Pehrsson har interesse for hinanden. Mens festen er i gang, introducerer Rafi internettet til Gabi og Michael, og de finder nye interessante oplysninger.

11. december – Baalios

Julie, Rafi, Willy og Toke tager ud til Atlas Bergs sommerhus for at spørge ham, om han kan huske Vigdis fra en gyserfilmoptagelse, og om de var kærester.

Atlas Berg vil helst snakke om sine store Hollywood-produktioner, men indrømmer, at der nok var en pige, han ‘kyssede’ lidt med.

På vej ud af huset opdager Rafi noget, som får ham til at tvivle på, om Atlas Berg virkelig er den, han siger, han er. Michael og Mie holder møde med Cecilie og Ditte om Lucia-optoget, men Mie føler, at hun bliver kørt ud på et sidespor.

Zacharias ankommer til færgegrillen med en meget klar ordre fra ham og de to andre ærkeengle: Den aktive efterforskning skal indstilles – Baalios er simpelthen for farlig.

12. december – Dæmonmærket

I færgegrillen gennemgår englene bunker af gamle dokumenter. Zacharias har nemlig bedt dem blive i sikkerhed, indtil englerådet er klar med en samlet indsats mod Baalios.

Gabi fortæller Rafi, at Baalios har et unikt dæmonmærke et sted på kroppen. Rafi kan ikke glemme, at Atlas i virkeligheden hedder Boris, et navn, som Baalios tidligere har brugt. Han får Gabi overtalt til at tale med Atlas Berg.

Imens har Michael fået lov til at hjælpe Mie, som er i vildrede om Lucia-kjolerne. Familien Nørgaard får Atlas Berg til middag, og Julie har øvet sig på, hvordan hun skal sige til Atlas Berg, at han er hendes far. Men middagen udvikler sig noget anderledes, end Julie har planlagt.

13. december – Lucia

Det er dagen før Lucia-optoget, og selvom Michael har skaffet de smukkeste Lucia-kjoler, er Mie alligevel trist, for de andre piger skal mødes efter optoget, men Mie er ikke inviteret.

Vigdis giver Julie en seddel med et navn – Julies fars fulde navn – så hun kan lede efter ham. Michael smutter forbi færgegrillen for at hente stearinlys til optoget, men møder en rasende Gabi, der vil vide, om han har lånt syv ceremonikjortler.

Om aftenen lokker Willy Julie med ud i skoven for at udspionere sin mor og Ole Pehrsson. Han vil vide, om de er ved at blive kærester. Men ude i skoven får de noget helt andet at se – Michael mødes nemlig med Gabi, og pludselig sker der noget ubegribeligt!

14. december – Gabis styrk

Igen og igen ser Julie og Willy filmen, hvor Gabi flyver væk med sine store gyldne vinger. De snakker om, at det ikke kun er Gabi, som er anderledes, men også Michael og Rafi.

I færgegrillen træner Gabi og Michael nærkamp, og Rafi fløjter imponeret, men bliver irettesat af Gabi, da det kun er dæmoner, der fløjter.

Mie vil stadig gerne med til Dittes fest, men Cecilie og Ditte er optaget af noget helt andet: To af Lucia-pigerne har haft indbrud i nat! Om aftenen sniger Gabi og Michael sig ind på skolen og sætter sig i skjul på gangen – lige dér hvor Rafi hørte en fløjten.

15. december – Indbrud

På Storebæltsbroens top hører Zacharias om det natlige møde med Baalios. Men Gabi fortæller ikke, at Michael stivnede af skræk og blev ramt af hendes kamplyn.

Julie og Willy har svoret, at de ikke vil fortælle nogen, at der bor engle i færgegrillen. Men det er svært, når man som Julie er ved at sprænges af nysgerrighed. Og måske kan Gabi eller Michael hjælpe med at finde hendes rigtige far.

Mie fortæller Julie, at tre ud af syv Lucia-piger har haft indbrud. Måske dæmonen har set englekjortlerne på torvet og leder nu efter engle blandt Lucia-pigerne?

Ole Pehrsson kommer med blomster til en forelsket Mette. Men pludselig overskygger en snak om hvem, der skal spille tennis med hvem det hele.

16. december – Lus fra Egypten

Zacharias forklarer Gabi og Michael om indsatsen mod Baalios: Der er nemlig placeret vogterengle hos de tre Lucia-piger, der endnu ikke har haft indbrud.

Mie har fået besøg af sin mor, Charlotte, der er hjemme fra Egypten. I skolen fortæller Julie til Rafi, at hun er ærgerlig over, at hendes familie er spredt for alle vinde juleaften.

Julie og Willy observerer, hvordan Ole Pehrsson er helt rundt på gulvet, efter Mette har slået op med ham. Willy kan mærke, at Mette er rigtig ked af det.

Jack har spurgt Toke, om han vil hjælpe ham med internettet, for det er han ikke vant til at bruge, og han skal nemlig finde nogle adresser rundt omkring i byen.

17. december – Jack og verdenskortet

Dag og nat er Gabi og de andre vogterengle på udkig efter Baalios. Da færgegrillen står tom, sniger Julie og Willy sig ind. De ser englenes tegninger og dokumenter om Baalios.

I skolen fortæller Mie til Anders, at hun gerne vil spille med ham til juleafslutningen alligevel.

Julies klasse har besøg af Karstens kollega Bjarne, der underviser i førstehjælp. Bjarne er vild med klasselæreren Signe, men når han prøver at invitere sig selv til hendes nytårsfest, snakker hun udenom.

Rafi får pludselig en idé til, hvordan han kan hjælpe Karsten med at komme af med sin vagt juleaften – så Julies ønske om, at få hele familien er samlet, måske kan gå i opfyldelse.

18. december – Hemmelig mission

Julies mission er at gennemsøge Jacks værksted, uden han opdager det. Derfor har hun brug for at Willy holder vagt.

Rafi får hjælp af ærkedødsenglen Uriel, og sammen tager de på hospitalet for at finde en læge, som kan tage Vigdis’ vagt den 24. december.

Det er ligeledes blevet sidste dag inden ferien og dermed tid til juleafslutning i 9. klasserne, hvor Mie og Anders skal på scenen for at synge, men desværre er publikum utaknemmelige, og det får Mie til at forlade scenen.

Da Julie og Willy kommer ind på Jacks værksted, finder de mange beviser på, at Jack har rejst over hele verden. Skjuler den indadvendte Jack noget, og er han i virkeligheden dæmonen Baalios?

19. december – Baalios’ grotte

Englene har sporet sig ind på, hvor Jack kan være. Zacharias sender en specialstyrke med de bedste vogterengle af sted – men Gabi får ikke lov at til at komme med.

Ditte har inviteret Mie og Anders med til sin fest. Desværre skal både Karsten og Vigdis arbejde, så Mie er nødt til at passe sine søskende, medmindre Michael vil hjælpe hende.

I færgegrillen opdager Julie en tegning af legestativet i skolegården. Gabi fortæller, at det var dér, hun fandt dæmonstøv.

Julie er nysgerrig og tager Willy med over på skolen for at undersøge området.  Sammen finder de en mystisk lem. Selvom Willy synes, det er en rigtig dårlig ide, beslutter Julie sig for at åbne den.

20. december – Asbjørn

I den gamle færgegrill er englene ved at pakke sammen og slette alle spor efter sig. Men Zacharias har stadig Julies lille, lysende ønske.

Julie har samlet noget julepynt, som hun går over til Jack med. Nede i pedelværkstedet finder Julie et billede, der minder om et, hun har set før. Samtidig går det op for Rafi, hvad han mangler for at få Julies ønske opfyldt. Han mødes med Willy og sætter ham ind i problemet. De er begge på bar bund, men tilsyneladende ved Toke noget, som de andre ikke ved.

Om aftenen går Signe glad over på skolen for at hente en værktøjskasse, men da hun går derfra, er hun ikke helt den samme.

21. december – Gå med styrken

Julie har bagt småkager, og sammen med Willy tager hun over på skolen for at give nogle til Jack. På skolen snakker de om Rafis ceremoni, og de opdager slet ikke, at nogen lytter med.

På vejen hjem går Rafi, Julie og Willy en tur i skoven. De hører en stemme, der kalder – det er Signe, som har brug for hjælp til at finde sin hund. De deler sig, så Julie og Willy går én vej, og Rafi og Signe en anden. Men så slår det Julie: Signe er allergisk overfor dyr, så hvorfor har hun pludselig fået en hund?

22. december – Dæmonhjertet

Julie og Willy har ét ønske: De vil gerne se Rafi, men Zacharias siger nej. Saraquel mener dog, at de måske kan gøre en undtagelse, og Julie og Willy kommer derfor ud på deres livs flyvetur.

Mie og Anders er blevet kærester, og de skal spise middag sammen. Men først har Anders en aftale med Ole Pehrsson, der skal låse ham ind på skolen.

I grotten lusker Baalios rundt og leder efter noget, og pludselig hører han Anders og Ole Pehrsson.

Imens står Mie og Mette klar med middag på hver sin side af villavejen og undrer sig over, hvor Anders og Ole bliver af.

23. december – Det store opgør

Julie vågner og ser noget under sin seng – den lille sten fra dæmonhulen, der nu udsender et skarpt rødt lys. Hun får fat i Willy, for de skal have kontakt til englene hurtigst muligt.

Willy får en idé: Hvis Julie kunne sende et ønske op til englene 1. december, så må de kunne gøre det igen.

I englenes verden er tiden ved at rinde ud for Arron, men så kommer Saraquel løbende, for der er kommet et ønske fra Julie og Willy!

Nede i færgegrillen sidder Julie og Willy og venter. Endelig hører de lyden af englevinger, men det er ikke Gabi, der er landet..

24. december – Glade jul

Nu er det endelig jul, men Julie er trist over, at englene er væk, og Mette har rygende travlt i køkkenet, for hun og Willy skal holde jul med Ole Pehrsson.

Toke glæder sig helt vildt, for nu skal han endelig have alle de store gaver, han har gået og ønsket sig i hele december. På et skib langt væk skal Jack holde jul for sig selv. Men han får et chok, da han lige pludselig står ansigt til ansigt med en, han kender.

Om aftenen bliver der julehygget hos familien Nørgaard. Mens Toke får sin allerstørste gave, kommer Mette, Ole og Willy forbi og ønsker glædelig jul. Og pludselig får de allesammen en uventet sms besked.

Juleønsket på instagram

2015, 2020