Oplev DR’s julekalendere på Schackenborg Slot

Fra den 9. november til den 15. december kan DR’s udstilling om ’Julekalenderens Historie’ ses i Møgeltønder. Prinsesse Marie åbner udstillingen.

Anton revnede sine bukser i ’Jullerup Færgeby’ i julekalenderen i 1974, og den kan man blandt andet få fortællingen om på udstillingen på Schackenborg. (Foto: DR Arkiv. © dr)
Anton revnede sine bukser i ’Jullerup Færgeby’ i julekalenderen i 1974, og den kan man blandt andet få fortællingen om på udstillingen på Schackenborg. (Foto: DR Arkiv. © dr)

Hvis du drømmer om at sidde omkring ’Nissebanden’s bord, hilse på Magnus Tagmus og Lillebror eller sige goddag til Anton, der revnede sine bukser, har du chancen i det sønderjyske hver weekend fra den 9. november til den 15. december.

Da rykker DR’s udstilling om ’Julekalenderens historie’ ind på Schackenborg Slot i Møgeltønder. Her er det Prinsesse Marie, der åbner ’Jul på Schackenborg’ lørdag den 9. november, hvor der også vil være pyntet festligt med juleborde, juletræer og meget andet på slottet.

– ’Jul på Schackenborg 2019’ markerer en ny tid for Schackenborg Slot, og vi glæder os til at give vores gæster en magisk oplevelse. Vi har en unik ramme, som blandt andet komplimenterer DR’s julekalenderudstilling perfekt, siger Trine Jakobsen, der er administrerende direktør for Schackenborg Fonden.

Oplev en magisk jul anno 2019, når Schackenborg slot i samarbejde med Rosendahl Design Group, Kähler, Bjørn Wiinblad Denmark og Holmegaard inviterer indenfor til årets juleudstilling i de royale gemakker.

Vi serverer masser af inspiration til alle julesammenkomsternes borddækninger med Rosendahl Design Group, Kählers Hammershøi Julestel og Bjørn Wiinblad Denmarks Guirlande-stel i Schackenborgs mange stuer. Er du mest til nordisk jul i lyse farver, metallisk jul med gulddetaljer eller den traditionelle røde jul? Uanset hvilken stil du er til, finder du nye ideer til din jul.

Du kan naturligvis også se det magisk pyntede juletræ, som for de fleste er symbolet på en ægte juleaften.

Kilde: https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/drs-julekalendere-rykker-ind-paa-schackenborg-slot