Den perfekte julegave 2014

Find den perfekte julegave 2014

Er du på jagt efter den perfekte julegave til en af dine kære? En gave, der spreder stor glæde og opfylder ønsker? Så kig med her! Her på siden kan du nemlig finde inspiration til hvad fx din søde mor, din gode veninde, din kære mand eller sønnike bliver glade for at få i julegave.

Dreng

Top 3: Drengene vil allerhelst have…

 • Elektronik
  Stort set alle drenge er vilde med elektronik. Du går derfor sjældent galt i byen, når du vælger at lægge et af de mange apparater, der tæller alt fra fjernsyn, computere og computerspil, spillekonsoller, musikafspillere, telefoner og tablets under juletræet.
 • Sportsudstyr
  Du kan også med god samvittighed forære ham sportstøj eller udstyr til hans favorit sportsgren. Mange drenge spiller fodbold og vil elske at få fodboldtrøjen med stjernespillerens navn og trøjenummer eller sæsonens hotteste fodboldstøvler.
 • Biograftur
  Kan du komme i tanke om noget, der slår en sjov og underholdende tur i biffen? En tur i biografen med både popcorn og sodavand er nemlig førsteklasses underholdning og et sikkert hit blandt alle unge drenge. Det er gaven, han med garanti vil juble over at pakke op juleaften.

Pige

Top 3: Et sikkert hit blandt de unge piger er…

 • Smartphones
  Selvom Smartphones måske nok ligger i den dyre ende af skalaen, er det uden tvivl julegaven, der er værd at overraske med. For hvilken pige vil ikke flyde over af bare glæde og begejstring, når hun pakker en lækker Smartphone op juleaften?
 • Tøj & Sko
  Unge piger elsker mode – og de vil gerne ligne nogle, der er som taget ud af modebladene. At overraske med tøj og sko fra de hotteste modehuse er derfor noget, du med garanti vil få stor ros for. Køb tøj og sko fra mærker, du ved hun holder af – eller giv hende et gavekort til yndlingsbutikken.
 • Skønhedspleje
  De fleste piger vil gerne være smukke og kan derfor ikke få nok af skønhedsprodukter, der gør dem endnu mere smukke og dejlige. Det er derfor oplagt at forkæle hende med alt fra lækre og velduftende cremer og parfumer til kosmetik, neglelak, læbepomade og alt det andet, der får hende til at føle sig som en skønhed.

Kvinde

Top 3: Det ønsker kvinder sig i julegave…

 • Gavekort til oplevelser
  Et af de mest udbredte juleønsker blandt kvinder er oplevelsesgaver. Det kan være alt fra afslappende hotelophold til biografbilletter, wellness, caféhygge og god mad. Så slip fantasien løs og forær hende en god oplevelse i julegave. Se det store udvalg af gavekort her.
 • Tøj & sko
  Man går sjældent galt i byen, hvis man forærer en kvinde tøj og sko. Kvinder er vilde med tøj og sko – også selvom klædeskabet bugner og der allerede står 20 par næsten ubrugte sko i skabet. Køb noget hun har ønsket sig eller overrask med et gavekort til hendes yndlingsbutik.
 • Parfume
  Dejlige dufte er altid et sikkert hit, som med garanti vil give hende et kæmpe smil på læben. Kvinder elsker nemlig parfume – og uanset om det er yndlingsduften eller en af sæsonens nye, spændende dufte, er en lækker parfume altid velkommen under juletræet.

Mand

Top 3: Det bliver mænd glade for at få…

 • Tøj
  Selvom bløde pakker måske har ry for at være kedelige, så er de altid et stort hit hos manden, der har alt! De fleste mænd bliver henrykte over at finde tøj under juletræet. Forær ham en skjorte fra favoritmærket eller giv ham mulighed for at vælge selv med et gavekort til shopping.
 • Gadgets
  Laptops, tablets og Smartphones er noget af det, der står øverst på ønskesedlen hos mænd. Mange mænd er gadget-nørder og må bare eje det nyeste udstyr. Det kræver et stort dyk i lommen, men til gengæld kan du virkelig slå benene væk under ham med denne gave!
 • Bøger
  Der er masser af julegaveidéer at hente hos boghandlerne – en god bog scorer nemlig højt hos manden. De fleste mænd elsker bøger, men for at kunne ramme plet med denne gave kræver det naturligvis, at du kender hans interesser.

Mere julestads til dig...