Sådan bliver du en god julemand

Jeg fik et spørgsmål på mailen: Hvordan bliver jeg den perfekte Julemand?

Julemanden med en lygte

Det handler for en gangs skyld ikke om at være sig selv, og leve sig ind i rollen som Julemanden.

Ned i tempo

Det første du skal gøre er at gå ned i tempo. Prøv at forestille dig hvordan det er at stå i et rum hvor du ikke kender nogen, og hvordan du så ville opføre dig. Man er ikke højlydt og man er mere forsigtig end ellers. Vær glad men afdæmpet og lad børnene komme til dig frem for du jagter dem og gør dem nervøse.

Den avancerede

Hvis du gerne vil gøre Julemanden til en levende figur, kan du bytte tjansen med en af dine naboer. Du er Julemanden hjemme hos din nabo og han er Julemand hjemme hos dig. Jeg har prøvet at være julemand for en masse børn der ikke kendte mig. De ser ofte igennem forklædningen og genkender dig, men har du og naboen byttet publikum, så ved de stadig ikke hvem det er der er der inde under skægget. Det er virkelig effektivt!

Forklædningen

Julemanden ligner jo julemanden og det gør han ikke uden et stort hvidt skæg og en rød jakke. Julemandsdragten kan du finde mange steder. Bl.a kan det købes hos Coolstuff.

Held og lykke med at glæde dine kæreste med et besøg fra Julemanden. De synes det er hyggeligt, også selv om magien måske ikke er intakt.

Læs mere om Julemanden her på siden ➤