Den anden verden er sat i produktion

denandenverden_Julekalender_2016
Production Designer Nikolaj Danielsen, th., og fotograf Jespr Tøffner,tv., studerer det mood-board, som er med til at give holdet en fælles forståelse for, hvordan serien skal se ud – hvordan billederne skal frames, og hvordan der vælges farver og materialer. Foto: Lars Hermann

Julekalenderen fra DR 2016 til være “Den anden verden”, som handler om to søstre, Sara og Anna, og om deres vej ind i voksenverdenen. De to teenagesøstre bliver på dramatisk vis skildt fra hinanden og må kæmpe for at finde sammen igen.

“Sara og Anna lærer igennem historien at de med hinandens hjælp og forskellighed kan løse de udfordringer og opgaver der viser sig, når de som teenagere må tage deres første skridt ud i en ukendt, farlig og fascinerende verden.”

– Andreas Hvortdal, Producent på ‘Den anden verden’

”Den anden verden er historien og eventyret om de to teenagesøstre Sara og Anna og deres første skridt ind i voksenverdenen. To søstre, der på dramatisk vis bliver skilt fra hinanden og må kæmpe for at finde sammen igen,” fortæller seriens producent Andreas Hjortdal.

Konceptuerende instruktør er Lars Kaalund, som bl.a. har instrueret ”Rita”.

Kiilde: http://www.dr.dk/Om_DR/Nyt+fra+DR/artikler/2015/07/30103045.htm